KEZDŐLAP AKCIÓK CÉGÜNKRŐL KAPCSOLAT ÁRAJÁNLATKÉRÉS GALÉRIA

GREDEX KFT. - RÓLUNK

 

Immáron büszkén írhatjuk, hogy az egyik legnagyobb és legelismertebb szereplői vagyunk a hazai árnyékolástechnikai termékek gyártásában és installálásában a piacon. A kezdetben főként redőny és szúnyogháló termékek értékesítésével foglalkoztunk mára számos innovatív belső árnyékolókkal, garázskapukkal, Schüco nyílászárókkal és intelligens épületvezérléssel bővítettük a kínálatunk.

2001-ben alakult Cégünk családi vállalkozásként 8 fővel indult, nevét édesapánk nevéből adódóan Grédics Kft-nek neveztük el. Jelenleg 73 embert foglalkoztatunk és, ahogyan ez a nevünkben is szerepel, Innovatív újdonságokat, megoldásokat vezetünk évről évre cégünk életébe így nem elkerülve a marketinget sem mára Gredex Kft. néven, de logónkban a kezdésre és a minőségi termékekre utalva megtalálható a Grédics Innovatív Árnyékolók szlogen is.

Cégünk jelenleg nagy és kiskereskedelemmel egyaránt foglalkozik. A nagykereskedelmet Pécelen látja el, ahol a Cég központja is található, egy közel 5 000 m2 –es épületben folyik a gyártás, ill. az irodai munkálatok. Jelenleg Magyarországon kívül további 4 országba értékesítünk és szállítjuk termékeinket.

Ezenfelül 3 különböző helyen – Budaörsön, Székesfehérváron, és Győrben exkluzívan berendezve gyermeksarokkal ellátva várják szakképzett kollégáink leendő kiskereskedelmi megrendelőinket, akik megtekinthetik és kipróbálhatják termékeinket.

A vezetőség folyamatosan azt az elvet tartja szem előtt, hogy a leendő ügyfeleink árnyékolástechnikai problémájára a lehető legoptimálisabb megoldást nyújtsa.

Több éves szakmai múltunk, felkészültségünk, ill. a termék szortimentünk garancia arra, hogy a munka befejezését követően megrendelőinktől egy mosoly kíséretében köszönjünk el.  Természetesen a beépített termékeket a telepítés után is folyamatosan karbantartjuk - köszönhetően a kiskereskedelemben egyedülálló ASSISTANCE szolgáltatásunknak, ami lehetővé teszi az ügyfeleink számára, hogy akár a több éve általunk telepített árnyékolástechnikai termékekre karbantartást vagy javítást igényeljenek.

Kérem, tekintse meg videónkat, melyen egy kis bepillantást nyerhet a kulisszák mögé.

Köszönjük, hogy évről évre megtisztelnek bizalmukkal, ezért mi cserébe ígérjük, hogy megteszünk, mindent, annak érdekében, hogy Ön is az elégedett ügyfeleink táborát gyarapítsa!

Vezetőség – Grédics család

 

 

VISSZA
PARTNEREINK
JOGI NYILATKOZAT
REKLÁM ANYAGOK
RÓLUNK ÍRTÁK
2040 Budaörs,
Károly Király u 57.
Tel.: 06-23/311-550
2119 Pécel,
Határ utca 3.
Tel.: 06-28/452-444
9024 Győr,
Pápai út 2.
Tel.: 06-96/259-843
8000 Székesfehérvár,
Palotai út 10
Tel.: 06-22/419-831
Kecskemét,
Tel.: 06-20/982-6693 
 

GREDEX Kft. - Grédics Redőny Bemutatótermek:

Redőny Kapcsolat 1 Redőny Kapcsolat 2 Redőny Kapcsolat 3 Redőny Kapcsolat 4

 

Ne feledje! REDŐNY, Alumínium Redőny, Műanyag redőny, Hőszigetelt Redőny, Vakolható Redőny, Rolós Szúnyogháló, Napellenző, Reluxa, Szalagfüggöny, Garázskapu, - a GREDEX Kft. - Grédics Redőnytől!

Vállalási területeink:

Redőny-Budapest; Redőny-Pilisvörösvár; Redőny-Solymár; Redőny-Üröm; Redőny-Telki; Redőny-Szentendre; Redőny-Dunaharaszti;
Redőny-Gyömrő; Redőny-Maglód; Redőny-Ecser; Redőny-Vecsés; Redőny-Gyál; Redőny-Dunakeszi; Redőny-Göd; Redőny-Pécel;
Redőny-Érd; Redőny-Páty; Redőny-Törökbálint; Redőny-Biatorbágy; Redőny-Miskolc; Eger; Redőny-Kecskemét; Redőny-Szeged; Redőny-Baja; Redőny-Zalaegerszeg; Redőny-Keszthely; Redőny-Szombathely; Redőny-Székesfehérvár; Redőny-Tatabánya; Redőny-Győr; Redőny-Sopron;

Címszavaink:

REDŐNY; Redőny Ár; Redőny Akció; Akciós Redőny; Vakolható Redőny; Hőszigetelt Redőny; Motoros Redőny; Alumínium Redőny;
 Műanyag Redőny; Redőny Szúnyoghálóval; Rolós Szúnyogháló; Árnyékolástechnika; Árnyékolás; Honlaptérkép;