KEZDŐLAP AKCIÓK CÉGÜNKRŐL KAPCSOLAT ÁRAJÁNLATKÉRÉS GALÉRIA

GREDEX KFT. - LAPLISS

Cégünk új terméke a "Lapliss" pliszé rendszerű textil árnyékoló, mely bármilyen típusú nyílászáró rendszerhez ajánlható. Esztétikai megjelenése, praktikus és könnyű kezelhetősége, egyszerű telepítése méltán teszi az ügyfelek által kedvelt termékké.

 Lapliss

Nagy előnye, hogy nyílászáróhoz történő rögzítése nem igényli a felület megfúrását, hiszen a LaPliss árnyékolók univerzális konzolok segítségével telepíthetők az üvegfelületre, vagy a nyílászáró üvegszorító lécének gumikédere alá.

Esztétikai értékét tovább fokozza, hogy a rögzítő konzolok a felszerelés után nem látszanak. Az árnyékoló textil anyaga kétféle típus közül választható. A "Colosseo" fényáteresztő típus kellemes fény játékot varázsol a helységébe, míg a vastagabb "Pantheon" anyagminőség erőteljesebb árnyékolást, nagyobb fényszűrést tesz lehetővé. A textília melynek felülete impregnált gyantás bevonattal rendelkezik, könnyen tisztítható.

Lapliss

 A plisszírozott textil a teljes üvegfelületet befedi, így nem marad fényrés az ablakon. Keretszerkezete extrudált alumínium profilokból készül és a jelenleg forgalmazott textilszínek mindegyike mellé színazonos keretet kínálunk, a textil színéhez hasonlatos zsinórzattal. A textil színétől eltérő RAL színben szeretné megrendelni a keretszerkezetet, úgy annak színe a RAL színmintából, tetszőlegesen választható. Kétféle működtetési iránnyal rendelhető, így bármilyen nyílászáróra felszerelhető. A vízszintes mozgatású kivitelt olyan nyílászárókhoz ajánljuk, melyek nagy üvegfelülettel, esetleg eleve magasan helyezkednek el. A függőleges mozgatású kivitelből kétfajta irányíthatóság választható. A fölülről lefelé működtethető kivitel a könnyen hozzáférhető nyílászárók optimális működtetési iránya, míg az alulról felfelé mozgatható kivitel a konyhák ablakainak ideális árnyékolója. A technikai kialakításának köszönhetően bármelyik működési irányt is választja a textil mindig az adott pozícióban marad, önmagától nem változtatja meg helyzetét. A szerkezetekben nincs rugó, így az árnyékolót működtetvén nem fordulhat elő anyagfáradásból adódó törés. A termék egyszerű felépítése a hosszú élettartam garanciája.

Színminta letöltése: (5,3 Mb pdf)

 

 

 

VISSZA
PARTNEREINK
JOGI NYILATKOZAT
REKLÁM ANYAGOK
RÓLUNK ÍRTÁK
2040 Budaörs,
Károly Király u 57.
Tel.: 06-23/311-550
2119 Pécel,
Határ utca 3.
Tel.: 06-28/452-444
9024 Győr,
Pápai út 2.
Tel.: 06-96/259-843
8000 Székesfehérvár,
Palotai út 10
Tel.: 06-22/419-831
Kecskemét,
Tel.: 06-20/982-6693 
 

GREDEX Kft. - Grédics Redőny Bemutatótermek:

Redőny Kapcsolat 1 Redőny Kapcsolat 2 Redőny Kapcsolat 3 Redőny Kapcsolat 4

 

Ne feledje! REDŐNY, Alumínium Redőny, Műanyag redőny, Hőszigetelt Redőny, Vakolható Redőny, Rolós Szúnyogháló, Napellenző, Reluxa, Szalagfüggöny, Garázskapu, - a GREDEX Kft. - Grédics Redőnytől!

Vállalási területeink:

Redőny-Budapest; Redőny-Pilisvörösvár; Redőny-Solymár; Redőny-Üröm; Redőny-Telki; Redőny-Szentendre; Redőny-Dunaharaszti;
Redőny-Gyömrő; Redőny-Maglód; Redőny-Ecser; Redőny-Vecsés; Redőny-Gyál; Redőny-Dunakeszi; Redőny-Göd; Redőny-Pécel;
Redőny-Érd; Redőny-Páty; Redőny-Törökbálint; Redőny-Biatorbágy; Redőny-Miskolc; Eger; Redőny-Kecskemét; Redőny-Szeged; Redőny-Baja; Redőny-Zalaegerszeg; Redőny-Keszthely; Redőny-Szombathely; Redőny-Székesfehérvár; Redőny-Tatabánya; Redőny-Győr; Redőny-Sopron;

Címszavaink:

REDŐNY; Redőny Ár; Redőny Akció; Akciós Redőny; Vakolható Redőny; Hőszigetelt Redőny; Motoros Redőny; Alumínium Redőny;
 Műanyag Redőny; Redőny Szúnyoghálóval; Rolós Szúnyogháló; Árnyékolástechnika; Árnyékolás; Honlaptérkép;