KEZDŐLAP AKCIÓK CÉGÜNKRŐL KAPCSOLAT ÁRAJÁNLATKÉRÉS GALÉRIA

GREDEX KFT. - MOTOROS NAPELLENZŐ

Napellenző automatizáció

MOTOROS MŰKÖDTETÉS

motoros napellenzo-1A ház hangsúlyos pontján lévő terasz az egyik legkedveltebb hely. Akár egyedül, akár barátaival ül ki, itt egyszerre érvényesülnek a kint és a bent tartózkodás előnyei (jó levegő, napfény, tér, kényelem, védelem, intimitás).

Az otthon automatizálásának köszönhetően a terasz még kellemesebbé tehető.

Távirányító, időjárás érzékelők, fűtés, világítás, mindez egész éven át: a napellenzőhöz kapcsolódó árnyékolók még nagyobb kényelmet nyújtanak.

ELŐNYE:

Vége a különböző karok tekergetésének, csak nyomjon meg egy gombot a távirányítón, és a napellenző ki vagy behúzódik, nem kell többé a napozóágyból felugrálnia.

VÉDELME:

A Nap emelkedésével a terasz napellenzője automatikusan kienged a fényérzékelőnek köszönhetően, így optimális lesz a napfény és a hőmérséklet.

Túl nagy a szél? Az időjárás érzékelő automatikusan visszahúzza a napellenzőt. Ez a védelem a működtető szerkezet és a vászon élettartamát is megnöveli.

DÖNTSÖN!:

ÁRNYÉK VAGY NAPSÜTÉS Napsütés? A fényérzékelő kihúzza a napellenzőt, ami a teraszt és a ház berendezési tárgyait is megvédi a napsütéstől és a felmelegedéstől. EGÉSZ ÉVEN ÁT LESZ EGY EXTRA SZOBÁJA Esteledik? Világítsa meg a teraszt. Hűvösödik? Kapcsolja be a napellenző alá szerelt fűtést. És mindehhez csak a napellenző távirányítójára lesz szükség.

 

A MOTOR BESZERELÉSE ÉS HASZNÁLATA:

A Somfy valamennyi napellenzőtípus motorizálásához és automatizálásához kínál megoldást. Hosszúkás formájának köszönhetően elrejthető abban a csőben, amelyre a vászon feltekerődik.

A motort elektromos áramforrásra kell csatlakoztatni. A napellenző falra szerelt vezérlőegységgel vagy távirányítóval működtethető. Az érzékelőknek köszönhetően a napellenző automatikusan reagál az időjárás változásaira.

motoros napellenzo-2

motoros napellenzo-3

TÁVVEZÉRLŐK NAPELLENZŐHÖZ

Napellenzőinkhez kültéri használatra alkalmasak, ütés- és vízálló távirányítókat adunk. Somfy távirányítók segítségével szabályozhatja a terasz napellenzőjét, lámpáit és fűtését, sőt a megvilágítást is.

motoros napellenzo-4
motoros napellenzo-5

 

AUTOMATIKUS IDŐJÁRÁST ÉRZÉKELŐ RENDSZEREK:

 

VEZÉRLÉSI CSOMAGOK és LEHETŐSÉGEK:

 

 

 

VISSZA
PARTNEREINK
JOGI NYILATKOZAT
REKLÁM ANYAGOK
RÓLUNK ÍRTÁK
2040 Budaörs,
Károly Király u 57.
Tel.: 06-23/311-550
2119 Pécel,
Határ utca 3.
Tel.: 06-28/452-444
9024 Győr,
Pápai út 2.
Tel.: 06-96/259-843
8000 Székesfehérvár,
Palotai út 10
Tel.: 06-22/419-831
Kecskemét,
Tel.: 06-20/982-6693 
 

GREDEX Kft. - Grédics Redőny Bemutatótermek:

Redőny Kapcsolat 1 Redőny Kapcsolat 2 Redőny Kapcsolat 3 Redőny Kapcsolat 4

 

Ne feledje! REDŐNY, Alumínium Redőny, Műanyag redőny, Hőszigetelt Redőny, Vakolható Redőny, Rolós Szúnyogháló, Napellenző, Reluxa, Szalagfüggöny, Garázskapu, - a GREDEX Kft. - Grédics Redőnytől!

Vállalási területeink:

Redőny-Budapest; Redőny-Pilisvörösvár; Redőny-Solymár; Redőny-Üröm; Redőny-Telki; Redőny-Szentendre; Redőny-Dunaharaszti;
Redőny-Gyömrő; Redőny-Maglód; Redőny-Ecser; Redőny-Vecsés; Redőny-Gyál; Redőny-Dunakeszi; Redőny-Göd; Redőny-Pécel;
Redőny-Érd; Redőny-Páty; Redőny-Törökbálint; Redőny-Biatorbágy; Redőny-Miskolc; Eger; Redőny-Kecskemét; Redőny-Szeged; Redőny-Baja; Redőny-Zalaegerszeg; Redőny-Keszthely; Redőny-Szombathely; Redőny-Székesfehérvár; Redőny-Tatabánya; Redőny-Győr; Redőny-Sopron;

Címszavaink:

REDŐNY; Redőny Ár; Redőny Akció; Akciós Redőny; Vakolható Redőny; Hőszigetelt Redőny; Motoros Redőny; Alumínium Redőny;
 Műanyag Redőny; Redőny Szúnyoghálóval; Rolós Szúnyogháló; Árnyékolástechnika; Árnyékolás; Honlaptérkép;