KEZDŐLAP AKCIÓK CÉGÜNKRŐL KAPCSOLAT ÁRAJÁNLATKÉRÉS GALÉRIA

grédics redőny - MOTOROS ZSALUZIA

Zsaluziák automatizálása:

Motoros működtetéssel a zsaluzia egyetlen gomb nyomással zajtalanul és kíméletesen mozgatható. Egy síkban, egymás mellett elhelyezkedő zsaluziáknál költségtakarékos megoldást jelent, ha kuplungok beiktatásával egyetlen motor akár 3 db zsaluziát mozgat egyszerre. Elektromos vezérléssel lehet leginkább biztosítani az épület optimális klímatizálását.

motoros zsaluzia rajz

Vezérlése az épület funkciója szerint lehet egyedi, csoportos, emelet szerinti, homlokzati vagy akár az épület összes külső alumíniumlamellás árnyékolójának együttes vezérlése. Az automatika működtethető időprogram kapcsolóval, fény- és szélérzékelő automatikával illetve hőmérséklet- és nedvességérzékelővel is. A távirányítós görgővel pontosan beállíthatja a lamellák dőlésszögét, hogy pont a kívánt mennyiségű napfényt engedje be.

Az eredmény: a zsaluziák valójában arra használja, hogy a legnagyobb vizuális komfort megteremtése érdekében módosítsa a bejövő természetes fényt és megvédje otthonát a kíváncsi tekintetektől. A motoros zsaluziákat be lehet úgy programozni, hogy a napfényre automatikusan reagáljanak. Nyáron a lamellák maguktól lezárnak, hogy megvédjék a ház belsejét a hőségtől.

telis modulisA zsaluziák óvatos és pontos mozgása megvédik a szerkezetet. A Somfy motor beszerelése és használata: A zsaluziákhoz automatizálásához Somfy Orienta motorokat használunk. A motor és az RTS modul a zsaluzia felső tokjában helyezkedik el. A lamella pontos beállítása távirányítóval működtethető, automatikus elforgatásukat napsütés esetén egy fényérzékelő szabályozza, egy szélérzékelő pedig felhúzza, ha túl szeles az idő.

A Somfy kifejezetten a zsaluziák vezérléséhet fejlesztette ki a Telis Modulis RTS távirányítót. Az első görgős távirányító a zsaluziák lamelláinak pontos beállításához. Maximum 4 zsaluzia egyidejű működése, felhúzó, leengedő és megállító funkciók, valamint a kedvenc irány minden egyes csatornán.

A zsaluziák felszerelhetőek szél- és fényérzékelőkkel.

 

Vissza

 

 

 

VISSZA
PARTNEREINK
JOGI NYILATKOZAT
REKLÁM ANYAGOK
RÓLUNK ÍRTÁK
2040 Budaörs,
Károly Király u 57.
Tel.: 06-23/311-550
2119 Pécel,
Határ utca 3.
Tel.: 06-28/452-444
9024 Győr,
Pápai út 2.
Tel.: 06-96/259-843
8000 Székesfehérvár,
Palotai út 10
Tel.: 06-22/419-831
Kecskemét,
Tel.: 06-20/982-6693 
 

GREDEX Kft. - Grédics Redőny Bemutatótermek:

Redőny Kapcsolat 1 Redőny Kapcsolat 2 Redőny Kapcsolat 3 Redőny Kapcsolat 4

 

Ne feledje! REDŐNY, Alumínium Redőny, Műanyag redőny, Hőszigetelt Redőny, Vakolható Redőny, Rolós Szúnyogháló, Napellenző, Reluxa, Szalagfüggöny, Garázskapu, - a GREDEX Kft. - Grédics Redőnytől!

Vállalási területeink:

Redőny-Budapest; Redőny-Pilisvörösvár; Redőny-Solymár; Redőny-Üröm; Redőny-Telki; Redőny-Szentendre; Redőny-Dunaharaszti;
Redőny-Gyömrő; Redőny-Maglód; Redőny-Ecser; Redőny-Vecsés; Redőny-Gyál; Redőny-Dunakeszi; Redőny-Göd; Redőny-Pécel;
Redőny-Érd; Redőny-Páty; Redőny-Törökbálint; Redőny-Biatorbágy; Redőny-Miskolc; Eger; Redőny-Kecskemét; Redőny-Szeged; Redőny-Baja; Redőny-Zalaegerszeg; Redőny-Keszthely; Redőny-Szombathely; Redőny-Székesfehérvár; Redőny-Tatabánya; Redőny-Győr; Redőny-Sopron;

Címszavaink:

REDŐNY; Redőny Ár; Redőny Akció; Akciós Redőny; Vakolható Redőny; Hőszigetelt Redőny; Motoros Redőny; Alumínium Redőny;
 Műanyag Redőny; Redőny Szúnyoghálóval; Rolós Szúnyogháló; Árnyékolástechnika; Árnyékolás; Honlaptérkép;