KEZDŐLAP AKCIÓK CÉGÜNKRŐL KAPCSOLAT ÁRAJÁNLATKÉRÉS GALÉRIA

GREDEX KFT. - működtetési lehetőségek

A Velux árnyékolók és redőnyök nemcsak számos stílusban és színben érhetőek el, hanem a kézi, elektromos, és napelemes működtetés közötti választási lehetőséget is nyújtják.

 

Kézi működtetés:

A kézi működtetésű árnyékolók és redőnyök használata egyszerű: kézzel, távnyitó rúddal, vagy kötéllel mozgathatóak, kézzel még elérhető magasságba épített tetőtéri ablakokhoz ideálisak.

 

Távirányítású- elektromos működtetés:

Ha Velux tetőtéri ablaka kézzel el nem érhető magasságba épült, vagy elektromos ablak, elektromos vezérlésű árnyékolókat és redőnyöket ajánljuk. Az ablakok és a rászerelt kiegészítők kényelmesen, távirányítóval vezérelhető a ház bármely pontjáról.

 

Távirányítású- napelemes működtetés:

Napelemes működtetés esetében nincs szükség vezetékelésre és az áramfelvétel biztosítására, a nap által folyamatosan feltöltött napelem cellák biztosítják a mozgáshoz szükséges energiát éjszaka és felhős égbolt esetén is. A napelemeket a roló külső felületén helyezzük el, így a szoba összképét nem befolyásolják. Ezek a napelemek gyűjtik be a napsugarakat, és működtetik a terméket.

Kiválló akkumlátor kapacítás: Teljesen feltöltött akkumlátor esetén a fényzáró rolót, rolettát mintegy 600 alkalommal, a külső hővédő rolót, redőnyt pedig 100 alkalommal tudja fel-le mozgatni a távirányítóval.

 

IO-Homecontrol:

Minden elektromos és napelemes Velux termék IO-homecontrol kompatibilis, más IO Homecontrol termékekkel egyidejűleg távvezérelhető.

IO homecontrol rendszerről bővebben: IO homecontrol

 

 

 

VISSZA
PARTNEREINK
JOGI NYILATKOZAT
REKLÁM ANYAGOK
RÓLUNK ÍRTÁK
2040 Budaörs,
Károly Király u 57.
Tel.: 06-23/311-550
2119 Pécel,
Határ utca 3.
Tel.: 06-28/452-444
9024 Győr,
Pápai út 2.
Tel.: 06-96/259-843
8000 Székesfehérvár,
Palotai út 10
Tel.: 06-22/419-831
Kecskemét,
Tel.: 06-20/982-6693 
 

GREDEX Kft. - GREDEX Kft. - Grédics Redőny Bemutatótermek:

Redőny Kapcsolat 1 Redőny Kapcsolat 2 Redőny Kapcsolat 3 Redőny Kapcsolat 4

 

Ne feledje! REDŐNY, Alumínium Redőny, Műanyag redőny, Hőszigetelt Redőny, Vakolható Redőny, Rolós Szúnyogháló, Napellenző, Reluxa, Szalagfüggöny, Garázskapu, - a GREDEX Kft. - Grédics Redőnytől!

Vállalási területeink:

Redőny-Budapest; Redőny-Pilisvörösvár; Redőny-Solymár; Redőny-Üröm; Redőny-Telki; Redőny-Szentendre; Redőny-Dunaharaszti;
Redőny-Gyömrő; Redőny-Maglód; Redőny-Ecser; Redőny-Vecsés; Redőny-Gyál; Redőny-Dunakeszi; Redőny-Göd; Redőny-Pécel;
Redőny-Érd; Redőny-Páty; Redőny-Törökbálint; Redőny-Biatorbágy; Redőny-Miskolc; Eger; Redőny-Kecskemét; Redőny-Szeged; Redőny-Baja; Redőny-Zalaegerszeg; Redőny-Keszthely; Redőny-Szombathely; Redőny-Székesfehérvár; Redőny-Tatabánya; Redőny-Győr; Redőny-Sopron;

Címszavaink:

REDŐNY; Redőny Ár; Redőny Akció; Akciós Redőny; Vakolható Redőny; Hőszigetelt Redőny; Motoros Redőny; Alumínium Redőny;
 Műanyag Redőny; Redőny Szúnyoghálóval; Rolós Szúnyogháló; Árnyékolástechnika; Árnyékolás; Honlaptérkép;